Informeer Jezelf Over Artiestenbureau

Mol ofwel ook niet, dat kan zijn een vraag!

Wil je, tezamen met je medespelers, op deze plaats aan het eindpunt over het spel antwoord op kunnen geven en de winst in de wacht slepen, vervolgens dien je aangaande goeden huize (lees: evenement) zijn!

Juiste ontstaan aangaande het avontuur geraken je in groepen verdeeld, een families. Wanneer familie trek je samen op, vertrouw jouw op elkander en los jouw samen dit mysterie op. Doch pas op: er schuilt een mol in jouw persoonlijk huisgezin, een ‘individu’ dat stiekem voor jullie kan zijn aangebracht om ervoor ervoor te zorgen het jullie ook niet mogen winnen! Terwijl je druk druk bestaan betreffende het doen over de opdrachten en het oplossen van dit mysterie, is een mol zo onopvallend geoorloofd aan de gang om jullie te saboteren. Ofwel gaat hij ofwel ze zeker ook niet zo onopvallend te werk? Houd alang je familieleden juist in de gaten en doe je uiterste best teneinde te ontdekken wie een verrader kan zijn en te voorkomen het degene je weet te dwarsbomen.

Denk- en voetenwerk

Je bestaan daar best druk mee: teneinde het mysterie te kunnen oplossen moeten je jouw brein laten kraken bij een denkopdrachten, sportief voor wedstrijden met een slag en tevens nog een nodige behendigheid laten opmaken. Ons combinatie die geestelijk en lichamelijk heel wat met je vergt – en vervolgens is er ook alsnog de mol!

Voor iedere opdracht blijven er munten te verdienen die juiste eind meetellen vanwege een winst.

Is je uitvoering betreffende dit mysterie de beste?

Het spel blijft tot de laatste minuut spannend. Als jullie een mol in de familie begrijpen te ontmaskeren, oplopen je extra munten. De familie met de meeste munten is een winnaar.

Na afloop oplopen een families een gelegenheid om hun variant van dit mysterie te vertellen.

Volstrekt uitgespeeld?

Een aangenaam diner zodra afsluiting over het belevenis zorgt ervoor het jullie alweer op krachten komen en jullie ervaringen en verhalen mogen delen. Verscheidene opties op meerprijs.

Wereld op wielen

Wensen zijn jij dit wiel opnieuw uitvinden?

Dan kan zijn het bedrijfsuitje uitstekend voor je. En wegens jouw collega’s betreffende wie jouw dit tezamen doet. Je gaan op pad met verscheidene soorten wielen en laten merken op welke manier creatief je met die wielen omgaan. Ons plaats verkennen ofwel de milieu in een sportieve uitdaging? Bewijzen dat je een snelste bent of juist aangenaam chillen? Wij beschikken over de bijpassende wielen en ons interessant programma wegens jullie in petto.

De keuze kan zijn altijd rond

Rad, groep of wiel – uit alles hetgeen om is moet een selectie geraken gemaakt. Het doen we in overleg met je. Diverse keuzemogelijkheden komen bovendien langs: gemotoriseerd ofwel ook niet, een paar of vier wielen, omvangrijk of klein, eenvoudig of uitdagend – er bestaan voor ieder bedrijfsuitje en iedere groep een passende wielen. Het hete kan zijn dat jouw niet wegens één soort hoeft te kiezen; ons programma bezit enkele onderdelen en zeker tevens verscheidene keuzemogelijkheden. We bepraten met jou wat voor de grootte en samenstelling aangaande je band, jouw budget en, zo gewenst, aanvullende onderdelen (bijv. lunch ofwel diner) geoorloofd kan zijn. Natuurlijk wensen we tevens graag betreffende jouw begrijpen of dit louter om een pret zal of het eventueel een serieuzere strekking meegegeven moet worden – ook het mag geregeld geraken. Teambuilding: groepsfietsen ofwel ons rally betreffende verscheidene teams in buggy’s en 4×4 terreinwagens. Lekker schateren, plezier produceren en ons plaats verkennen: step, Segway en city-bike. Ruig en uitdagend in een milieu: quad, mountainbike en mini-motorbike met en tegen mekaar.

Het bestaan doch enige voorbeelden, in overleg met je uitstippelen wij een programma op maat. Het zijn de http://hygjylcsc.com/gwenno85zi/post-alles-over-allround-22733.html beschikbare wielen:

Step

Tandem

Citybike

Segway

Groepsfiets

Trapskelter

Crazy cart

Mountainbike

Mini motorbike

Quad

Buggy

4×4 terreinwagen

Sommige wielen zijn op meerprijs. Behulpzame feiten? Neem contact betreffende het op.