Meer Weten Over Origineel Teamuitje

Ons overheerlijke maaltijd in Italiaanse sferen

Ons scene zodra uit een Italiaanse film: een lange, knus gedekte tafel in de boomgaard onder de fruitbomen waaraan maximaal 36 personen plaats kunnen nemen. Wijn op tafel. Papa aan het hoofd met een tafel. De echte ongedwongen Italiaanse ambiance, een gerechten op tafel (een ieder schept zijn of haar nuttigen alleen op). Allen kletsen door elkaar heen doch iedereen begrijpt elkander op haast wonderbaarlijke manier. Er http://jimvoorhies.com/aearnes1vr/post-wat-je-moet-117570.html wordt gelachen en geproost – het leven kan zijn echt.

Natuurlijk starten wij met ons hete prosecco wanneer aperitief. Achteraf is dit tijd vanwege hét voorgerecht voor uitstek, antipasti, gevolgd door ons rijk volle minestrone. De hoofdschotel kan zijn een beslist Italiaanse lasagne met verrukkelijke verse salades waarbij een extra vierge olijfolie rijkelijk vloeit. En vervolgens het nagerecht – op welke manier dienen te we het omschrijven? Ons feestelijkheid vanwege al die zintuigen? Tongstrelend? Zalig? Deze Tartufo is dit elkeen! Na de maaltijd serveren we allicht ons zeker Italiaans kopje koffie ofwel espresso.

Een onkosten voor dit arrangement bedragen € 75,00 p.p. all-inclusive, dus inclusief drankjes (bier, wijn, fris, koffie, thee). Prijs op fundering over locatie Buitenplaats Vlaardingen. Andere plaatsen op aanvraag.

Bedrijfsbarbecue

Barbecuen is super populair en voor velen ons veilige zomerse traditie. Dit woord barbecue komt uit een taal betreffende ons Caribische indianenstam genaamd ‘de Taino’. Hun woord vanwege ‘het grillen op ons verhoogd duurzame rooster’ is barbacoa. Nu speelt barbecuen een bijzonder grote rol in een Wereld keuken, berucht om bestaan rijke en pittige smaak. Het ongedwongen karakter en het smaakvolle eten zorgen een heerlijk relaxte ambiance tijdens ons spetterende bedrijfsbarbecue! Evenman verzorgt je bedrijfsbarbecue op kantoor of op iemand gewenste locatie. Onbezorgd plezier hebben! We verlenen diverse barbecue arrangementen met. Neem contact met het op voor meer informatie.

Bedrijfsbarbecue - barbecue arrangement - op locatie

Bedrijfsbarbecue? Altijd ons succes!

Wil je er absoluut met zijn het iedereen dit tot zijn zin bezit, dat lekker gegeten en gedronken wordt doch ook dat een collega’s met verscheidene afdelingen elkaar beter leren kennen of bijkletsen en behalve het werk om in ons relaxte sfeer betreffende elkander omgaan? Dan kan zijn onze fijne bedrijfsbarbecue exact de passende selectie!

Bedrijfsbarbecue, op kantoor of op ons verschillende locatie?

Jouw kan de bedrijfsbarbecue op kantoor laten plaatsvinden als jouw een geschikte plaats in bijvoorbeeld de achtertuin of patio ofwel op het erf hebt en voor voorkeur ook ons ruimte binnen, mocht dit wederom besluiten ook niet mee te wensen werken. Wij komen met genoegen tot jouw toe met een totaal verzorgde en smaakvolle bedrijfsbarbecue met verschillende soorten vlees, sausen en stokbrood.

Het kan zijn tevens mogelijk een overige locatie te kiezen, hiervoor hebben wij verscheidene opties, ook in een omstreken van je festival of in een landstreek.

Verscheidene arrangementen wegens je bedrijfsbarbecue

We leveren meerdere barbecue arrangementen aan van € twintig,- p.p., laat je hierover via het raden aan. Standaard bevat ieder arrangement:

Hamburger

Kipsaté

Gemarineerde kipfilet

Barbecueworst

Stokbrood

Kruidenboter

Huisgemaakte kipsalade

Griekse rauwkostsalade betreffende witte kaas

Pindasaus

Knoflooksaus

Sambasaus

We kunnen in het barbecue arrangement uit met 4 stuks vlees per persoon, natuurlijk bestaan aanpassingen mogelijk.

Wij wensen ervoor dat er wegens een ieder, tevens vegetariërs, veganisten of personen betreffende een bepaald dieet, wat lekkers bijzit. Tevens wegens toetjes en al die dranken, met en buiten alcohol, kun je voor het terug, allemaal wordt tot in de puntjes verzorgd.