Informeer Jezelf Over Teambuilding Opdrachten

Een overheerlijke maaltijd in Italiaanse sferen

Een scene als uit een Italiaanse film: een lange, geriefelijk gedekte tafel in een boomgaard bij de fruitbomen waaraan maximaal 36 personen plaats mogen nemen. Wijn op tafel. Papa aan het hoofd aangaande een tafel. Een veilige ongedwongen Italiaanse sfeer, de gerechten op tafel (een ieder schept zijn ofwel hoofdhaar bunkeren zelf op). Allen kakelen door elkaar heen doch iedereen begrijpt mekaar op haast wonderbaarlijke handelwijze. Daar wordt gelachen en geproost – dit leven is echt.

Uiteraard starten wij betreffende een lekkere prosecco als aperitief. Daarna kan zijn dit tijd voor hét voorgerecht bij uitstek, antipasti, gevolgd via een rijk gevulde minestrone. Het hoofdgerecht kan zijn ons zeker Italiaanse lasagne betreffende verrukkelijke verse salades waarbij een genoeg vierge olijfolie rijkelijk vloeit. En vervolgens het nagerecht – hoe behoren te wij dit omschrijven? Een partijtje voor al die zintuigen? Tongstrelend? Zalig? Die Tartufo is het elkeen! Na een maaltijd serveren we natuurlijk een beslist Italiaans kopje koffie ofwel espresso.

Een kosten vanwege dit arrangement bedragen € 75,00 p.p. all-inclusive, uiteraard incluis drankjes (bier, wijn, fris, koffie, thee). Verkoopprijs op fundering betreffende locatie Buitenplaats Vlaardingen. Verschillende plaatsen op aanvraag.

Bedrijfsbarbecue

Barbecuen kan zijn super populair en wegens velen een veilige zomerse traditie. Dit woord barbecue komt uit een taal met een Caribische indianenstam genaamd ‘een Taino’. Hun woord voor ‘dit grillen op een verhoogd duurzame rooster’ is barbacoa. Tegenwoordig speelt barbecuen ons bijzonder grote rol in de Aarde keuken, berucht om zijn rijke en pittige smaak. Dit ongedwongen karakter en het smaakvolle schransen wensen een zalig relaxte sfeer gedurende een spetterende bedrijfsbarbecue! Evenman verzorgt je bedrijfsbarbecue op kantoor of op iemand gewenste locatie. Onbezorgd genieten! We verlenen verschillende barbecue arrangementen met. Neem contact met ons op vanwege behulpzame feiten.

Bedrijfsbarbecue - barbecue arrangement - op locatie

Bedrijfsbarbecue? Altijd ons succes!

Wil je er absoluut aangaande zijn het een ieder het tot bestaan zin heeft, het aangenaam gegeten en gedronken is maar verder het de collega’s van verschillende afdelingen elkaar lekkerder leren kennen of bijkletsen en buiten het werk om in een relaxte ambiance betreffende elkander omgaan? Vervolgens kan zijn onze fijne bedrijfsbarbecue exact een http://brooksdiyn004.withtank.com/meer-over-personeelsfeest-organiseren/ geschikte selectie!

Bedrijfsbarbecue, op kantoor ofwel op ons verschillende locatie?

Jouw kan de bedrijfsbarbecue op kantoor laten plaatsvinden wanneer je een geschikte plaats in bijvoorbeeld de achtertuin of patio of op dit erf hebt en voor smaak tevens ons ruimte in, mocht dit weer besluiten niet mee te willen werken. Wij aankomen gaarne naar jouw toe met een helemaal verzorgde en smaakvolle bedrijfsbarbecue betreffende verscheidene soorten vlees, sausen en stokbrood.

Het is tevens mogelijk een verschillende locatie te kiezen, hiervoor hebben we verschillende opties, ook in de omstreken betreffende je bedrijf of in de regio.

Diverse arrangementen vanwege je bedrijfsbarbecue

Wij bieden verscheidene barbecue arrangementen aan van € 20,- p.p., laat jouw hierover via het adviseren. Standaard bevat elk arrangement:

Hamburger

Kipsaté

Gemarineerde kipfilet

Barbecueworst

Stokbrood

Kruidenboter

Huisgemaakte kipsalade

Griekse rauwkostsalade betreffende witte kaas

Pindasaus

Knoflooksaus

Sambasaus

We gaan in dit barbecue arrangement uit van 4 stuks vlees per vrouw, natuurlijk bestaan aanpassingen mogelijk.

We wensen ervoor het daar wegens iedereen, ook vegetariërs, veganisten of personen betreffende een bepaald lijnen, wat lekkers bijzit. Ook voor toetjes en alle dranken, met en buiten alcohol, kun je bij ons terug, alles wordt tot in een puntjes verzorgd.