Alles Over Activiteiten Personeelsuitje

Een perfecte plek voor een personeelsuitje.

Betreffende alle collega’s bestaan we betreffende een bus richting Valkenswaard gereden, teneinde ons Theater Dinner te ervaren. Alsnog nooit voorheen gedaan, doch hetgeen was dit fenomenaal. Een vermakelijke opvoering aangaande 19:30 tot 23:30, waarbij jouw wanneer gast verder betrokken raakt. De bediening bestaat uit een aantal talentvolle typetjes, die de hele schemer in hun rol blijven én in meerdere kostuums op het podium komen. Door remedie met zang, dans en spel nemen ze je tijdens de schemer mee in het verhaal. Tussendoor word jouw verschillende keren op dit podium geroepen.

Bij binnenkomst begeleidt één van de medewerkers jouw naar een passende plaats. Er liggen op tafel stokbroden klaar met schaaltjes romige kruidenboter. Na enige minuten, wanneer een zaal zich langzaam gevuld heeft, wordt in moderne borden tomatensoep geschonken. Die smaakte prima. Dit is een standaard voorgerecht, uiteraard bijna iedereen lust het. Na een soep startte een performance.

De hoofdschotel was ons lopend buffet betreffende een looproute vanwege visliefhebbers en ons looproute voor vleesliefhebbers. Tevens kon iedereen verschillende salades en verdere bijgerechten zoals paella en friet op zijn bord scheppen. Een allereerste ronde had ik zalm, Hollandse garnaaltjes met cocktailsaus, garnalen gebakken in knoflooksaus en ons inktvisring. Daarenboven een soort Griekse salade betreffende fetakaas en een bakje knoflooksaus. Dit smaakte echt. Er zat alleen nog wel wat graad in de zalm. Een 2e ronde had je kipsaté en ons Mexicaans burgertje met kaas erop. Bovendien hetgeen friet, aardappelschotel, een aardappelkroketje, komkommertjes en appelsalade. Het was, op dit Mexicaans burgertje na, ook allen buitengewoon lekker. Het klinkt indien veel andere, doch ik had aangaande allemaal doch een weinig gepakt. In overvloed gegeten had je achteraf absoluut immers.

Het dessert was een horentje betreffende softijs, waarmee een bediening rondging. Deze ronde had je niets beet gepakt, daar ik daar ook niet zo met houd. Ik had gehoopt op wat meer keus.

Na dit dessert was daar zelfbediening bij de koffietafel. Daar was thee, koffie en ons schaal chocoladesoesjes. De chocoladesoesjes waren mijn dessert.

Verkoopprijs/Kwaliteit: Inclusief consumptie betaal je 55 euro ieder man. Het klinkt buitengewoon prijzig, doch je is een gehele schemer vermaakt. Het kan zijn een verkoopprijs waard.

Diensten: De mensen van een bediening blijven een hele schemer juist in hun rol. Ze bestaan buitengewoon aanhankelijk, maar dat is juist opwindend, want een ieder raakt daar op die manier voor betrokken. Ze lopen voldoende rond teneinde te vragen tot drankjes. Daarenboven kan zijn daar een strenge controle op minderjarige drinkers. Lege borden en glazen halen https://www.google.nl/ ze dikwijls over tafel.

Het was een speciale schemer. Het kan zijn eens een keer wat anders dan ons makkelijk avondmaal. Het kan zijn beslist een aanrader wanneer je wat leuks wensen zijn kunnen doen betreffende ons grote groep.