Greenscreen Fotografie. Voor Evenementen

Een greenscreen fotografie: een ludieke toevoeging voor je bedrijfsuitje!

Greenscreen fotografie : je hebt er zeker wel eens iets over gelezen, maar wat is het nu precies? Veel mensen kennen de benaming wel en hebben er foto's van gezien maar wat het nu precies is dat is dan wel de vraag toch? En hoe gaat dat in zijn werk? Wist je dat er hele grappige dingetjes mee kan doen? Als je eens wist wat voor leuke effecten je ermee kan bereiken wil je dan ook een greenscreen huren voor je feestje? hier vind je meer foto’s van de greenscreen photobooth

 

De vraag blijft, wat is nu precies een greenscreen photobooth? We gaan het hier beter uit te leggen.

 

Een greenscreen photobooth is een groen scherm wat als decor voor de background wordt gebruikt voor foto shoots maar ook video shoots. Groen scherm. Maar duidelijker uitgelegd gaat het er om dat de achtergrond groen is waar foto en video opnames mee worden greenscreen photobooth gemaakt. Grotendeels en vooral gebruikt voor toepassingen met chroma-key. Nog een ingewikkeld woord trouwens. Eenvoudig uitgelegd werkt het zo dat als iemand voor het groene scherm staat en wordt gefilmd of gefotografeerd, dan is het mogelijk dat men het met speciale software de achtergrond zo manipuleren door de kleur groen er uit te filteren.

 

Wat heb je nodig bij greenscreen fotografie?

 

Greenscreen fotografie lijkt ingewikkelder dan het is! Groen is in deze een cruciale kleur. De kleur komt over het algemeen niet voor in het menselijk uiterlijk. Als men dan met de speciale software het groen er uit filtert blijft degene die gefotografeerd of gefilmd worden gewoon intact. Op die manier kun je de groene achtergrond transparant maken en een andere achtergrond op deze plek zetten. Zeer waarschijnlijk snap je het nu.

 

Een greenscreen huren?

 

Heb je eerdaags een bruiloftsfeest of een bedrijfsfeest met je werk? Dan is het inhuren van een greenscreen photobooth een heel leuk idee. Veel ondernemers gebruiken al de commerciele voordelen van greenscreen fotografie. Met een greenscreen photobooth weet je zeker dat je gasten of bezoekers geinteresseerd zullen zijn en de magie zelf willen ervaren! Ook kun je je ‘nieuwe’ decor voor de achtergrond eenvoudig personaliseren. Of wat dacht je van de aarde op de achtergrond of een of ander eng monster of, genoeg ideetjes die waarschijnlijk bij je op zullen komen. Waarschijnlijk voel je de inspiratie al naar boven komen? Wat veel bedrijven doen die hun bedrijfsmerk of bedrijfsnaam willen verbreiden is een eigen grafische achtergrond aanleveren. Bij Jongens van de Photobooth doen ze dit graag voor je!

 

Greenscreen photobooth fotografie verhuur ook bij Jongens van de Photobooth

 

De Jongensvandephotobooth.nl zijn op het gebied van greenscreen fotografie en greenscreen verhuur al een tijdje actief. Je kunt het hele pakket reserveren ingeval je een greenscreen photobooth shoot op locatie wil hebben. Want een greenscreen huren is dé ludieke aanvulling voor je bedrijfsfeest!

Als je bij Jongens van de Photobooth een greenscreen photobooth wil gaan huren zijn de volgende onderdelen inclusief:

• Greenscreen photobooth mobiele fotostudio

• Een vakkundige fotograaf die weet hoe alles werkt en die op een gemotiveerde manier het lang verscholen fotomodel in je gasten naar boven haalt

• Onbeperkt aantal fotoprints

• Je persoonlijke gratis online fotogalerij en digitale downloads

• De foto’s worden afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van je grafisch design

• Minimaal 2 gratis designs waaruit je gasten kunnen kiezen

• Evenementen specialisten

• Er wordt overlegd van te voren hoe greenscreen design en videos er uit moeten komen te zien. We gaan dan ook voor de beste plaatjes.

Heb je een bedrijfsfeest of een ander leuk feest? Wil je een greenscreen huren? Bel dan 030-3205000.

https://www.washingtonpost.com/newssearch/?query=chromakey