Alle Info Over Wat Te Doen Met Personeelsuitje

“Bij ons… in een Jordaan… zing je over hela hola holadiejeeeee!” Bestaan je collega’s weet ingehaakt en zingen ze luidkeels mee? Dan is het dit thema voor je volgende personeelsfeest! Maak jouw klaar een avond vol kitsch, bling-bling en Amsterdamse meezingers; recht uit het hart! In de Amsterdamse feestzaal staat alles gereed een veilige Amsterdamse topavond.

 

Informeer Jezelf Over Teambuilding Bedrijfsuitje

 

Ons pikketanissie zal er iedere keer in

Maak kennis betreffende het Amsterdamse cabaret duo Joki en Gerry. Een zogenaamde eigenaren betreffende ons onvervalste Mokums paradijs. Ze ontvangen jullie betreffende open armen! Joki voert dit hoogste woord, het lijkt immers ofwel ze je weet jaren heeft. En ze gaat jullie trakteren op ons komische zangles. Een pikketanissie, een citroentje met suiker ofwel iets anders lekkers is alvast wegens je ingeschonken.

Dans jouw een hele nacht betreffende mij

Intussen bezit Gerry zijn buikschuiver al omgehangen en zet onvervalste Mokumse deuntjes in. De toon is gezet! Verlangen is je meezingen, doch ken je een teksten ook niet? Nauwelijks paniek: de teksten worden uitgereikt, waardoor je tot hartenlust mee mogen verrichten! Ook gaat de Amsterdamse vocalist die schemer uitvoering. Een DJ ontvangt een ieder aan het dansen, tot in de late uurtjes. Alles mag en alles kan deze schemer. Ons avond vol Amsterdamse humor en gezelligheid!

Heb jouw vanwege één schemer even geen zin in rode lopers, kamelen in een achtertuin, vuurspuwende acrobaten, toastjes betreffende kreeftenmousse en kaviaar? En verlangen is je zeker ons feestelijkheid teneinde nooit te vergeten? Het mag! Aangezien hetgeen zijn een belangrijkste ingrediënten voor een topfeest? Juist ja: opwindende mensen, uitstekende muziek, lekkere hapjes en drankjes en een op en top feeststemming! En vormt u dan ook zich daar maar ook niet druk teneinde, welke komt er!

Bier, wijn en aangenaam bikken!

Wil je niet urenlang in je kledingkast uitkijken naar indianentooien, piratenkleding, Tarzan & Jane outfits ofwel verschillende passende themakleding? Dan kan zijn het je event! Vanavond kom jouw in de outfit welke jouw zelf opwindend vindt! Voor binnenkomst wordt jouw hartelijk ontvangen betreffende een lekker glas wijn of bier en ons klein hapje. De feestavond gaat langzaam met begint, de DJ draait lekkere loungemuziek en het dinerbuffet is geopend!

 

Alle Info Over Teamuitje 6 Personen

 

Dansen tot in een korte uurtjes

Na het diner kan zijn het tijd vanwege actie! Wensen zijn je nog niet meteen met een voetjes betreffende de vloer, doch is je stem wel weet gesmeerd? Kom dan alvast in een feeststemming met karaoke. Daag jouw vrienden ofwel collega’s uit en geef ons spetterend uitvoering. Gouden strot of nep kraai, een ieder mag zingen! Nauwelijks nachtegaal? Enkel gluren mag ook! De DJ kan zijn in een tussentijd op gang gekomen en staat klaar om de lekkerste muziek te draaien. Over Lady Gaga tot David Guetta en met Coldplay tot met Armin http://nikehyperchasesp.com/dernesqos3/post-meer-weten-over-18965.html over Buuren. Dat wordt party, party, party tot diep in een duisternis!

De rode loper is uitgerold. De showgirls staan klaar. En de bubbels zijn ingeschonken. Deze schemer ben jij met jouw collega’s VIP gedurende dit casinofeest. Welkom in een wereld aangaande roulette, poker, dit rad over fortuin, BlackJack en verdere!

Pokerface

Beproef je geluk deze avond tussen dit genot van Russische hapjes en shotjes wodka. Gespecialiseerde croupiers ogen klaar voor de speeltafels. Ga je een straight up bet met de roulettetafel? Voor een ultieme kaartencombinatie Blackjack? Of test jouw liever jouw pokerface in één betreffende een pokerclinics? Alles mag! Vanwege jouw het beseft heb jouw goud in handen en verras je jouw tegenstanders betreffende ons straight flush. De Jackpot kan zijn binnen!

Miss Moneymaker

Miss Moneymaker staat die schemer klaar teneinde je te begeleiden tijdens de paardenrace, dit rad betreffende fortuin ofwel dit dobbelen. Ben jouw uitgespeeld? Ga aangenaam los op de dansvloer en laat jouw leiden via een beats met de DJ. Winst of verlies, het vormt ook niet uit. Die avond geniet je zodra VIP!

Toer tijdens jouw feestavond door de tijd en beleef ons onvervalste Disco Party. Welk decennium is jouw favoriet? Love, peace and joy in een jaren zeventig? Ofwel trek je liever ons aussie aan en ga je betreffende de voetjes betreffende de vloer in de jaren 90? Gedurende de schemer speelt de DJ verscheidene genres muziek. Plezier gegarandeerd!

70’s / 80’s

Burn baby burn.. DISCO INFERNO!! We starten een schemer in de jaren ’70. Onze showgirls onthalen jouw betreffende afropruiken en starten betreffende een bijzondere dansact! Wij nemen jouw mee retour in een tijd over de plateau zolen, soulpijpen en disco night fever! Stap op de verlichte dansvloer en tover uw discomoves uit een kast!

90’s

Aussie aan en kunnen! We bestaan aangekomen in een jaren 90 en een dansvloer wordt gedomineerd via de showgirls. Zij melden ons spectaculaire dansworkshop.. HAKKÛH! Is dansen niks wegens jou of behoefte aan ander vermaak? Neem dan weleens een kijkje in dit computermuseum. Ken jouw de Nintendo 64 nog? Wij dagen u uit een potje Mario Kart!

Zeroes/Nu

Wij zijn aangekomen in een jaren 00’s tot nu! R&B en Dance is zeker hot, dus ga jouw favoriete dansstijl! Alles kan zijn juist! Slowdancing, housen ofwel twerken.. allemaal mag! Indien de voetjes een momentje behoren te verpozen, geeft een haarstyliste jouw dit kapsel over je fantaseren. Behoefte aan een tastbare herinnering? Laat je vastleggen in een fotohoek!

Trektocht met ons mee en herleef jouw favoriete decennium, alang het goeds in één!