Wat Je Moet Weten Over Bedrijfsuitje Varen

Het kan zijn zover! Tijd voor een event. Tijd teneinde te laten zien daar waar u dan ook voor staat en hetgeen jouw bedrijf zo exclusief vervaardigd! Kan zijn daar ons aanleiding? Een ander middel, ons jubileum, ons nieuwe vestiging? Of kan zijn het eenvoudig tijd teneinde kurken te knallen, dit leven te vieren en klandizie en personeel te verwennen? Laat het je event op eigen locatie speciaal maken. Raadgeving, organisatie en uitvoering: wij beheersen het event ambacht. Prikkelend en innovatief.

 

Wist Je Dit Over Groot Feest Organiseren

 

100% WKR proof

Heb je zelf al gedacht over het thema? Laat je op deze plaats inspireren. Wij creëren het thema, binnen budget en betreffende alle fiscale baten met dien. Omdat ook niet slechts medewerkers of relaties vinden een party op persoonlijk locatie apart, tevens de Belastingdienst vindt het zo opwindend het de onkosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen. Leuker heeft een Belastingdienst dit het keer hetgeen ons betreft juist immers geschapen! Ontdek wat de mogelijkheden bestaan en bel het op 088-7887020 voor vrijblijvend raadgeving en tips.

Een strak gepland en onbezorgd event

Heb je ons idee over het programma en entertainment? En op welke manier zit het betreffende dit decor, meubelen en styling? En de catering? Belangstelling zal tenslotte door een maag. Wanneer alle wensen bekend bestaan, kan de basis worden gelegd voor een strak gepland en onbezorgd event. Concentreer jij je op de gasten, dan wensen wij wegens de rest!

Welkom op dit allermooiste event over eigen bodem. Denk je aan Nederland vervolgens denk je aan molens, tulpen, klompen en kaas. Doch tevens met Hollandse sfeer en gezelligheid. Het is dan ook het centrale thema aangaande die schemer. Laat je begroeten door twee oer-Hollandse typetjes en geef jouw aan aan ons schemer vol Hollands vermaak!

Een beetje verliehiefd!

Eenmaal in zetten de accordeonist en komische zangjuf meteen een bekendste Hollandse succesnummers in. Zing uit volle buste mee met succesnummers mits ‘Jouw loog anti mij’, ‘Ons weinig verkikkerd’ en ‘Ze gelooft in mij’, een ambiance zit er gelijk goed in! Tussendoor komen 2 Hollandse kaasmeisjes langs betreffende de allerlekkerste Hollandse kazen.

 

Wist Je Dit Over Teambuilding Bedrijven

 

Spijkerslaan, hitbingo en karaoke

Uitgezongen? Dan staat een volgende uitdaging alang klaar. Doe mee met één over een leuke spelletjes zoals hitbingo, spijkerslaan, arm worstelen of tafelvoetbal. En zodra klap op de vuurpijl een enige echte ‘Gek op Holland’ quiz. Ben jij een ware Holland kenner? Ga de uitdaging aan en win opwindende prijzen. Sta je gaarne in een spotlights? Daag je collega’s uit betreffende karaoke en geef ons spetterend uitvoering. Gouden strot ofwel valse kraai, een ieder mag zingen!

Trek jouw leukste outfit uit een kast en schroom ook niet je op te doffen. Dress to impress! Ook niet heel wat items in jouw kast liggen? Geen enkel probleem: voor alsnog hetgeen genoeg’s mogen jullie ook in een metamorfose corner terug. Bij binnenkomst ogen de Charleston Girls je weet op te wachten met ons heerlijk welkomstdrankje. Een ruimte is omgetoverd tot ons waar feestfestijn vol met lampionnen, struisvogelveren en lampjes.

Jazzytunes en Charleston dansen

Fly me to the mooooon, and let me play among the stars. Geniet aangaande de opzwepende tonen aangaande een piano. De klanken strelen jouw oren vanaf het moment het je binnenkomt. Na dit buffet mogen jullie los op de dansvloer. Doch wel in hip, Gatsby stijl! Walsen, quickstep ofwel de Charleston, alles is juist. Niet bekend met één met deze stijlen? Doe dan mee met de danseressen! Zij melden een korte demonstratie en vragen je vervolgens allemaal mee te verrichten. Ook niet moeilijk, wel genieten!

Voor altijd ons eeuwig

Eventjes moeie voetjes? Laat jouw vervolgens voor eeuwig vastleggen voor onze fotograaf. In de fotohoek kan zijn niets te gek. Snorren, jasje, dasje. Daar is overal locatie wegens! Voor diegene welke nog plaats aan beschikken over in hun maag, kan daar heerlijke chocolade geproefd geraken. Puur, melk, gevuld ofwel ook niet. Ieder soort chocolade bezit bestaan persoonlijk verhaal. Zodra afsluiting mag iedereen proosten met een drinkglas Champagne uit de champagnetoren. Ons schemer perfect plezier hebben!

Het jaarlijkse personeelsfeest. Je staat intiem met collega’s te praten. Plots valt het licht uit! Mist https://jasperbnrg086.tumblr.com/post/179070777148/alle-info-over-themas-voor-feesten vult een ruimte en blacklights en stroboscopen springen aan. Je hoort ons ijzige gil en vanuit getinte hoeken komen angstaanjagende vampieren, mannen met kettingzagen en lijken tevoorschijn. Pas op, voor je! Bruine weduwes segmenten reageerbuisjes betreffende bloed uit en schminkartiesten staan klaar om jouw creepy outfit af te vervaardigen betreffende de meeste afschuwelijke bloederige wonden en littekens. Welkom op de freaky horror night!

Thriller, tarot en bloederige cocktails

Uit de boxen knalt Thriller aangaande Michael Jackson. Zombies komen in en beginnen te dansen. Durf jij mee te doen? Bloeddorstig geworden? Sluit jouw aan bij de cocktailworkshop en bereid jouw eigen Bloody Mary of Devil’s Kiss. Nieuwsgierig tot wat een toekomst jouw gaat bezorgen? Laat een tarotkaarten vanwege zich spreken. Doch eerst die schemer overleven!

Horror casino en Beetlejuice quizzz

Een groene weduwen zijn ondertussen voor de roulettetafel gedoken en dagen jouw uit! Wat is uw bet? Bloody red of deadly black? Een veilige waaghalzen doen mee aan een Beetlejuice quiz. Hoeveel beseft jouw betreffende A Nightmare on Elmstreet, Fright Night en Claustrofobia? Pas op! Na de quiz ogen een stroboscopen alweer op scherp, stapt een DJ achter bestaan draaitafel en is het knallen tot in een vroege uurtjes. A Nightmare on Elmstreet meets Sleepy Hollow!