Meer Over Activiteiten Organiseren

Mol ofwel niet, het kan zijn een vraag!

Verlangen is je, tezamen met jouw medespelers, op deze plaats aan het eindpunt van dit spel antwoord op kunnen melden en de winst in de wacht slepen, vervolgens dien je van goeden huize (lees: bedrijf) zijn!

Juiste ontstaan met dit avontuur worden jullie in groepen verdeeld, de families. Indien familie trek jouw tezamen op, vertrouw jouw op elkander en los jouw samen dit mysterie op. Maar pas op: er schuilt een mol in je persoonlijk familie, een ‘individu’ dat stiekem voor je kan zijn aangebracht teneinde ervoor te zorgen dat je ook niet mogen winnen! Terwijl je druk druk bestaan met het verrichten betreffende een opdrachten en het oplossen betreffende dit mysterie, is een mol zo onopvallend mogelijk aan de gang om je te saboteren. Of zal hij of zij zeker niet zo onopvallend te werk? Houd alang je familieleden echt in een gaten en doe je uiterste best teneinde uit te vinden wie een verrader kan zijn en te bestrijden dat degene jullie beseft te dwarsbomen.

Denk- en voetenwerk

Jullie bestaan daar best druk mee: om dit mysterie te kunnen oplossen behoren te jullie jouw brein laten kraken bij de denkopdrachten, sportief voor wedstrijden aan de slag en verder alsnog een nodige behendigheid laten bemerken. Een combinatie welke geestelijk en lichamelijk heel wat betreffende je vergt – en dan is er alsnog een mol!

Voor elke opdracht vallen er munten te verdienen welke aan het eind meetellen vanwege de winst.

Kan zijn jullie variant van het mysterie de voordeligste?

Dit spel blijft tot een laatste minuut spannend. Als je de mol binnen de familie weten te ontmaskeren, oplopen jullie genoeg munten. Het gezin betreffende een meeste munten is een winnaar.

Na afloop oplopen een families een gelegenheid teneinde hun versie van het mysterie te zeggen.

Absoluut uitgespeeld?

Een aangenaam diner mits afsluiting met het belevenis zorgt ervoor dat jullie weer op krachten aankomen en je ervaringen en verhalen mogen delen. Diverse mogelijkheden op meerprijs.

Aardbol op wielen

Verlangen is jij dit wiel opnieuw uitvinden?

Dan kan zijn het bedrijfsuitje prima voor jou. En vanwege je collega’s met iemand die je het samen doet. Je kunnen op pad met verscheidene soorten wielen en laten zien hoe creatief jullie met die wielen omgaan. Een stad verkennen ofwel de natuur in voor een sportieve uitdaging? Bewijzen dat je een snelste raakt of juist lekker chillen? We beschikken over https://wallinside.com/post-65700092-tips-over-thema-avond.html de bijpassende wielen en ons interessant programma vanwege jullie in petto.

De keuze is iedere keer om

Rad, band of wiel – uit allemaal wat om is moet ons selectie worden gemaakt. Het verrichten we in overleg betreffende jou. Diverse keuzemogelijkheden komen daarbij langs: gemotoriseerd ofwel niet, twee of vier wielen, groot ofwel klein, eenvoudig of uitdagend – er bestaan wegens ieder bedrijfsuitje en elke groep een geschikte wielen. Het hete kan zijn dat jouw ook niet voor één soort hoeft te kiezen; ons programma bezit meerdere onderdelen en zeker tevens enkele keuzemogelijkheden. Wij doorspreken met jou wat voor de grootte en opbouw betreffende je band, jouw budget en, zo gewenst, aanvullende onderdelen (bijv. lunch ofwel diner) geoorloofd is. Allicht wensen we ook gaarne aangaande je begrijpen of het louter teneinde de pret gaat of het desgewenst ons serieuzere bekendmaking meegegeven moet worden – tevens dat kan regelmatig worden. Teambuilding: groepsfietsen ofwel een rally betreffende enkele teams in buggy’s en 4×4 terreinwagens. Lekker lachen, plezier produceren en ons plaats verkennen: step, Segway en city-bike. Ruig en uitdagend in een milieu: quad, mountainbike en mini-motorbike met en anti elkander.

Het bestaan doch enige voorbeelden, in overleg betreffende je organiseren we een programma op maat. Dit bestaan een beschikbare wielen:

Step

Tandem

Citybike

Segway

Groepsfiets

Trapskelter

Crazy cart

Mountainbike

Mini motorbike

Quad

Buggy

4×4 terreinwagen

Enkele wielen bestaan op meerprijs. Behulpzame feiten? Neem aanraking betreffende ons op.