Over Sportief Bedrijfsuitje

De volmaakte plaats een personeelsuitje.

Betreffende al die collega’s bestaan we met de bus richting Valkenswaard gereden, om een Theater Dinner te ondervinden. Alsnog nooit eerder volbracht, maar hetgeen was dit heerlijk. Ons vermakelijke opvoering met 19:30 tot 23:30, waarbij je indien gast ook betrokken raakt. De bediening is een aantal talentvolle typetjes, welke de hele schemer in hun rol blijven én in meerdere kostuums op het podium komen. Via medicament aangaande zanger, dans en spel nemen ze jouw gedurende de avond mee in het verhaal. Tussendoor word je meerdere keren op dit podium geroepen.

Bij binnenkomst begeleidt één aangaande de collegas jouw naar een juiste regio. Er liggen op tafel stokbroden klaar betreffende schaaltjes romige kruidenboter. Na enige minuten, als de zaal zichzelf langzaam gevuld heeft, wordt in moderne borden tomatensoep geschonken. Die smaakte prima. Dit kan zijn ons standaard voorgerecht, uiteraard bijkans iedereen lust het. Na https://www.google.nl/ de soep startte een performance.

Het hoofdgerecht was een lopend buffet betreffende ons looproute wegens visliefhebbers en ons looproute vanwege vleesliefhebbers. Tevens kon iedereen verschillende salades en verdere bijgerechten zoals paella en friet op bestaan bord scheppen. De eerste ronde had je zalm, Hollandse garnaaltjes betreffende cocktailsaus, garnalen gebakken in knoflooksaus en ons inktvisring. Daarbij een soort Griekse salade betreffende fetakaas en een bakje knoflooksaus. Dit smaakte goed. Er zat enkel nog immers hetgeen graad in de zalm. Een 2e ronde had je kipsaté en ons Mexicaans burgertje betreffende kaas erop. Daarbij hetgeen friet, aardappelschotel, ons aardappelkroketje, komkommertjes en appelsalade. Het was, op dit Mexicaans burgertje na, tevens allemaal erg aangenaam. Dit klinkt als heel veel andere, doch ik had met allemaal maar een beetje beet gepakt. In overvloed gegeten had ik vervolgens absoluut wel.

Dit dessert was ons horentje betreffende softijs, waarmee een bediening rondging. Die ronde had je niets beet gepakt, daar je daar ook niet zo over houd. Ik had gehoopt op wat verdere keus.

Na het dessert was er zelfbediening bij de koffietafel. Er was thee, koffie en ons schaal chocoladesoesjes. Een chocoladesoesjes waren mijn dessert.

Verkoopprijs/Kwaliteit: Inclusief consumptie betaal je 55 euro ieder vrouw. Dit klinkt erg prijzig, doch jouw is de gehele avond vermaakt. Het is de verkoopprijs waard.

Bediening: Een lieden aangaande een bediening blijven een gehele schemer goed in hun rol. Ze zijn erg aanhankelijk, maar dat is juist leuk, want een ieder raakt er op die manier voor betrokken. Ze lopen genoeg om teneinde te vragen tot drankjes. Daarbij is daar ons strenge controle op minderjarige drinkers. Lege borden en lenzen halen ze vaak over tafel.

Het was een speciale schemer. Het kan zijn eens eens wat anders dan ons gemakkelijk buffet. Het is beslist een aanrader zodra je wat leuks wensen zijn kunnen doen betreffende een grote band.