Wist Je Dit Over Groepsuitjes

Mol ofwel ook niet, het is de vraag!

Wil jij, samen met je medespelers, op deze plaats juiste eindpunt aangaande het spel antwoord op kunnen geven en de winst in een wacht slepen, vervolgens moet jouw met goeden huize (bekijk: festival) zijn!

Juiste ontstaan betreffende het belevenis geraken jullie in groepen verdeeld, de families. Als huisgezin trek je tezamen op, vertrouw je op elkaar en los je tezamen het mysterie op. Maar pas op: daar schuilt ons mol in jouw eigen familie, een ‘individu’ het stiekem bij je is geplaatst teneinde ervoor ervoor te zorgen dat jullie niet mogen winnen! Terwijl jullie druk aan de gang bestaan betreffende het doen betreffende de opdrachten en het oplossen van het mysterie, is de mol zo onopvallend geoorloofd aan de gang teneinde jullie te saboteren. Of gaat deze of zij toch niet zo onopvallend te werk? Houd alang jouw familieleden goed in een gaten en doe je uiterste best om te ontdekken iemand die de verrader kan zijn en te verhelpen dat diegene je beseft te dwarsbomen.

Denk- en voetenwerk

Jullie zijn daar best druk mee: om het mysterie te kunnen oplossen moeten je je brein laten kraken voor de denkopdrachten, sportief voor wedstrijden aan een slag en ook nog een nodige behendigheid laten bemerken. Een combinatie welke geestelijk en lichamelijk veel betreffende je vergt – en dan is er ook alsnog een mol!

Voor iedere opdracht blijven er munten te verdienen die aan het einde meetellen wegens de winst.

Is jullie variant betreffende het mysterie beste?

Het spel blijft tot de laatste minuut opwindend. Wanneer je een mol binnen het gezin begrijpen te ontmaskeren, krijgen je extra munten. Het gezin betreffende een meeste munten kan zijn de winnaar.

Na afloop krijgen de families een gebeurtenis om hun variant van dit mysterie te zeggen.

Volkomen uitgespeeld?

Ons lekker diner ingeval afsluiting http://wiihealthy.com/sammonegj8/post-wist-je-dit-51014.html betreffende dit belevenis zorgt ervoor dat je wederom op krachten komen en je ervaringen en verhalen kunnen delen. Diverse opties op meerprijs.

Aarde op wielen

Verlangen is je dit wiel opnieuw uitvinden?

Dan is het bedrijfsuitje voortreffelijk vanwege jou. En voor je collega’s met wie je het tezamen doet. Jullie kunnen op pad met meerdere soorten wielen en laten merken hoe creatief jullie betreffende deze wielen omgaan. Een plaats verkennen ofwel de milieu in een sportieve uitdaging? Bewijzen dat je de snelste bent ofwel juist lekker chillen? Wij hebben een bijpassende wielen en een interessant programma wegens jullie in petto.

Een selectie is iedere keer rond

Rad, band ofwel wiel – uit alles hetgeen om is moet een selectie geraken geschapen. Het doen we in overleg met jou. Verscheidene keuzemogelijkheden komen daarenboven langs: gemotoriseerd ofwel niet, een paar of vier wielen, omvangrijk ofwel klein, makkelijk ofwel uitdagend – er bestaan voor ieder bedrijfsuitje en elke groep de geschikte wielen. Het hete is het je ook niet voor één soort hoeft te kiezen; het programma heeft enkele onderdelen en uiteraard tevens meerdere keuzemogelijkheden. We bespreken betreffende je wat voor de grootte en opbouw betreffende je groep, jouw budget en, indien gewenst, aanvullende onderdelen (bijv. lunch ofwel buffet) mogelijk kan zijn. Vanzelfsprekend wensen we verder graag met jouw begrijpen of dit louter om een pret zal of dat eventueel ons serieuzere bekendmaking meegegeven moet geraken – tevens dat mag regelmatig geraken. Teambuilding: groepsfietsen of een rally betreffende verschillende teams in buggy’s en 4×4 terreinwagens. Aangenaam gieren, plezier produceren en een stad verkennen: step, Segway en city-bike. Ruig en uitdagend in een milieu: quad, mountainbike en mini-motorbike met en anti elkaar.

Het zijn maar enkele voorbeelden, in overleg betreffende jou plannen wij een programma op maat. Het zijn een beschikbare wielen:

Step

Tandem

Citybike

Segway

Groepsfiets

Trapskelter

Crazy cart

Mountainbike

Mini motorbike

Quad

Buggy

4×4 terreinwagen

Sommige wielen zijn op meerprijs. Meer informatie? Neem contact betreffende ons op.