Meer Weten Over Activiteiten Teambuilding

De volmaakte plaats voor een personeelsuitje.

Met al die collega’s zijn we betreffende de bus richting Valkenswaard gereden, teneinde een Theater Dinner te ervaren. Alsnog nooit eerder volbracht, doch hetgeen was dit heerlijk. Een vermakelijke voorstelling aangaande 19:30 tot 23:30, waarbij jouw wanneer gast ook betrokken raakt. De bediening bestaat uit een aantal talentvolle typetjes, die de gehele schemer in hun rol blijven én in verscheidene kostuums op het podium komen. Door medicament aangaande zanger, dans en spel nemen ze je gedurende de avond https://www.google.nl/ mee in het reportage. Tussendoor word je verscheidene keren op dit podium geroepen.

Bij binnenkomst begeleidt één aangaande een collegas jouw tot een geschikte regio. Er liggen op tafel stokbroden klaar betreffende schaaltjes romige kruidenboter. Na enkele minuten, wanneer de zaal zich langzaam gevuld bezit, wordt in moderne borden tomatensoep geschonken. Die smaakte voortreffelijke. Het kan zijn een standaard voorgerecht, dus welhaast een ieder lust het. Na de soep startte een show.

De hoofdschotel was een lopend buffet betreffende een looproute voor visliefhebbers en ons looproute wegens vleesliefhebbers. Ernaast kon iedereen verschillende salades en verdere bijgerechten zoals paella en friet op zijn bord scheppen. De eerste ronde had ik zalm, Hollandse garnaaltjes betreffende cocktailsaus, garnalen gebakken in knoflooksaus en ons inktvisring. Daarbij ons soort Griekse salade met fetakaas en ons bakje knoflooksaus. Dit smaakte juist. Daar zat enkel alsnog immers wat graad in de zalm. Een tweede ronde had ik kipsaté en een Mexicaans burgertje met kaas erop. Daarbij wat friet, aardappelschotel, ons aardappelkroketje, komkommertjes en appelsalade. Het was, op dit Mexicaans burgertje na, tevens elkeen erg lekker. Dit klinkt mits heel veel, doch ik had van allemaal maar ons weinig gepakt. In overvloed gegeten had je achteraf zeker immers.

Het dessert was een horentje betreffende softijs, waarmee de bediening rondging. Deze ronde had je niks beet gepakt, daar ik er niet zo over houd. Je had gehoopt op iets verdere keus.

Na het dessert was daar zelfbediening bij de koffietafel. Er was thee, koffie en een schaal chocoladesoesjes. Een chocoladesoesjes waren mijn dessert.

Verkoopprijs/Kwaliteit: Incluis consumptie betaal je 55 euro ieder vrouw. Het klinkt buitengewoon prijzig, maar je is de hele schemer vermaakt. Het kan zijn een verkoopprijs waard.

Service: De mensen betreffende een bediening blijven de hele schemer echt in hun rol. Ze zijn erg aanhankelijk, maar dat kan zijn juist leuk, aangezien een ieder raakt daar op welke manier bij betrokken. Ze lopen genoeg rond teneinde te vragen naar drankjes. Daarenboven kan zijn er ons strenge controle op minderjarige drinkers. Lege borden en lenzen halen ze dikwijls van tafel.

Het was een bijzondere schemer. Dit kan zijn weleens eens hetgeen anders dan een gemakkelijk diner. Het is beslist een aanrader zodra je wat leuks wensen zijn gaan verrichten met een grote groep.