Over Feest Organiseren

De perfecte plaats een personeelsuitje.

Met al die collega’s bestaan we betreffende de bus richting Valkenswaard gereden, teneinde een Theater Dinner te ervaren. Nog nooit voorheen voltooid, doch wat was dit top. Een vermakelijke https://www.google.nl/ opvoering betreffende 19:30 tot 23:30, waarbij jouw wanneer gast ook betrokken raakt. De bediening is een aantal talentvolle typetjes, die de hele schemer in hun rol blijven én in meerdere kostuums op dit podium uitkomen. Via middel betreffende zang, dans en spel nemen ze jouw tijdens de schemer mee in dit verhaal. Tussendoor word jouw verschillende keren op het podium geroepen.

Voor binnenkomst begeleidt één over een medewerkers je tot een geschikte regio. Daar liggen op tafel stokbroden klaar betreffende schaaltjes romige kruidenboter. Na enige minuten, als de zaal zichzelf langzaam gevuld heeft, is in moderne borden tomatensoep geschonken. Die smaakte prima. Dit kan zijn een standaard voorgerecht, uiteraard welhaast iedereen lust het. Na een soep startte de voorstelling.

De hoofdschotel was ons lopend buffet betreffende ons looproute vanwege visliefhebbers en ons looproute vanwege vleesliefhebbers. Ook kon iedereen verschillende salades en verdere bijgerechten zoals paella en friet op zijn bord scheppen. De 1e ronde had je zalm, Hollandse garnaaltjes met cocktailsaus, garnalen gebakken in knoflooksaus en een inktvisring. Daarbij een soort Griekse salade betreffende fetakaas en een bakje knoflooksaus. Het smaakte goed. Daar zat enkel nog wel hetgeen graad in de zalm. Een tweede ronde had ik kipsaté en een Mexicaans burgertje met kaas erop. Daarbij hetgeen friet, aardappelschotel, een aardappelkroketje, komkommertjes en appelsalade. Dit was, op het Mexicaans burgertje na, tevens allen buitengewoon aangenaam. Het klinkt wanneer zoveel, maar je had met allemaal maar ons beetje beet gepakt. Voldoende gegeten had je daarop echt immers.

480

Dit dessert was een horentje betreffende softijs, waarmee de bediening rondging. Deze ronde had ik niets beet gepakt, omdat ik daar niet zo aangaande houd. Ik had gehoopt op wat meer keus.

Na dit dessert was daar zelfbediening voor een koffietafel. Er was thee, koffie en een schaal chocoladesoesjes. Een chocoladesoesjes waren mijn dessert.

Verkoopprijs/Capaciteit: Incluis consumptie betaal je 55 euro per man. Het klinkt buitengewoon prijzig, maar je wordt de hele avond vermaakt. Het is de verkoopprijs waard.

Service: De mensen met een bediening blijven een gehele avond echt in hun rol. Ze zijn erg aanhankelijk, doch dat is juist opwindend, aangezien iedereen raakt daar op die methode voor betrokken. Ze lopen voldoende rond teneinde te vragen tot drankjes. Daarenboven kan zijn daar ons strenge controle op minderjarige drinkers. Lege borden en lenzen halen ze dikwijls van tafel.

Dit was ons bijzondere avond. Dit kan zijn eens een keer hetgeen anders dan een gemakkelijk avondmaal. Dit kan zijn beslist een aanrader wanneer je iets leuks wensen zijn gaan doen betreffende ons grote band.